Šport
26 ogledov

Ribery bežal pred šampanjcem in pivom

1/38
Žurnal24 main
Zlatan Ljubijankić in Marko Šuler sta dvignila belgijski pokal, pri Bayernu so se polivali s pivom in šampanjcem, slavil je Chelsea ... V galeriji poglejte fotoutrinke s sobotnih proslav lovorik.
Nogometaši Chelseaja so prvenstvenemu naslovu dodali še pokal FA, več o Bayernovem zmagovitem pohodu do pokala pa si lahko preberete na zgornji povezavi.

"Mislim, da smo odigrali odlično tekmo - eno naših najboljših letos - proti zelo dobri ekipi in da smo si zmago zaslužili," je po osvojenem 15. pokalu za Bavarce pokalu dejal Bayernov trener Luois van Gaal. Bastian Schweinsteiger je prekipeval od navdušenja: "V takšni ekipi je užitek igrati. Imamo izvrsten karakter. Vsak igralec, tudi tisti na klopi, da svoj delež. To nas dela tako močne. Mislim, da lahko dosežemo nekaj velikega." Jasno, Schweini je imel v mislih naskok na tron Lige prvakov, v finalu katere se bodo Bavarci pomerili z Interjem, in sicer 22. maja.

Zlatan Ljubijankić in Marko Šuler bosta na reprezentančni zbor prišla nasmejena vsaj iz enega razloga. Z Gentom sta namreč osvojila belgijsko pokalno lovoriko. Njuno moštvo je s 3:0 ugnalo Cercle Brugge. Zadetke so dosegli Elimane Coulibaly, Mbaye Leye in Christophe Grondin. Marko Šuler je odigral vso tekmo v zmagovalni obrambi, Zlatan Ljubijankić pa je vstopil v 72. minuti. Za Brugge je Dejan Kelhar, še en potencialni potnik v Južnoafriško republiko, odigral vso tekmo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.