Šport
11 ogledov

Ricco se bo zagovarjal julija

Ricardo Ricco bo moral svoje nečednosti zagovarjati pred Italijanskim olimpijski Žurnal24 main
Konec julija bo na Italijanskem olimpijskem komiteju pred komisijo potekalo zaslišanje Ricarda Ricca, ki so ga med Dirko po Franciji ujeli pri uporabi prepovedanih sredstev.
 

Preberite še ...

Predober, da bi bilo res

Italijanski kolesar Riccardo Ricco, ki so ga nedavno med Dirko po Franciji ujeli pri uporabi prepovedanih sredstev, se bo moral konec meseca zagovarjati pred domačo krovno olimpijsko organizacijo, Italijanskim olimpijskim komitejem (CONI). Zaslišanje bo potekalo 30. julija v Rimu. Že dan pred njim bo pred komisijo stopil še njegov rojak in nekdanji sotekmovalec v ekipi Saunier Duval, oba so po dopinškem škandalu odpustili, Leonardo Piepoli. Tudi on naj bi si na Touru pomagal na nedovoljen način in priznal, da je jemal enak EPO kot Ricco, čeprav ga na kontroli niso ujeli.
 
CONI bo na zaslišanju zastopal protidopinški preiskovalec Ettore Torri, ki ima v zadnjih letih precej dela s kolesarji, ki so jih zalotili pri nečednem ravnanju. Med drugim je obravnaval tudi primera zvezdnikov Ivana Bassa in Danila di Luce.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.