Šport
24 ogledov

Rim: Mišice : eleganca 1:1

1/12
Žurnal24 main
V Rimu se ta teden merijo najboljše tenisačice sveta. V četrfinalu sta svoja dvoboja dobili Serena Williams in Ana Ivanović. Prva je igrala proti ruski lepotici Mariji Kirilenko, druga pa proti Rusinji Nadji Petrovi.

Ana Ivanović se pred Roland Garrosom počasi vrača v staro (šampionsko) formo. Tokrat je v četrtfinalu teniškega turnirja v Rimu ugnala Rusinjo Nadjo Petrovo, sicer rimsko krvnico Katarine Srebotnik.


Polona Hercog in Katarina Srebotnik sta v drugem krogu izpadli tudi v konkurenci dvojic.

V večnem mestu je Ivanovićeva odlično začela in prvi niz brez najmanjših težav dobila. V drugem je Rusinja pokazala precej boljšo igro kot v prvem, a ji vseeno ni uspelo izenačiti na 1:1. Ivanovićevi je odločilni brejk uspel prav v zadnji, 12. igri drugega niza.


Na drugem četrtfinalnem obračunu pa je ameriška teniška igralka Serena Williams z igrišča odpihnila Rusinjo Marijo Kirilenko. Potem ko je v prvem nizu popolnoma razbila rusko lepotico, ki je osvojila zgolj igro. Drugi niz je bil nekoliko bolj izenačen, saj se je Kirilenkova po zaostanku vrnila v igro, a Serena presenečenja ni dopustila.


Ana Ivanović (SRB) : Nadja Petrova (RUS, 14) 6:2 7:5

Serena Williams (ZDA, 1) : Maria Kirilenko (RUS) 6:1, 6:4

Maria Jose Martinez Sanchez (ŠPA) : Lucie Safarova (ČEŠ) 7:6 (6), 6:4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.