Šport
55 ogledov

Rimac: "Olimpija je med najmočnejšimi v ligi"

Rimac Krka Cibona Novo mesto liga ABA ABA
Košarkarji Union Olimpije bodo novo sezono v regionalni ligi odprli z nocojšnjim gostovanjem pri zagrebški Ciboni (21.00). Trener domačega moštva Slaven Rimac je pred dvobojem poln hvalospevov na račun zmajev.

"Moja ekipa še ni v formi, tako da ne moremo biti povsem optimistični in samozavestni. Dobro smo delali na treningih in verjamem, da bomo proti Union Olimpiji izgledali precej boljše kot na zadnji tekmi proti Cedeviti," je na tiskovni konferenci pred današnjim dvobojem povedal trener Cibone Slaven Rimac.

"Marinović je pravi vodja"

V domačem taboru po trenerjevih besedah Ljubljančane pričakujejo s precejšnjim spoštovanjem: "Union Olimpija ima odlično ekipo. S prihodom Marinovića so dobili pravega vodjo na parketu. Gre za zelo karakternega igralca, ki lahko sam premaguje bistveno boljše ekipe kot je naša. Seveda bo veliko odvisno tudi od naše igre. Nestrpno pričakujemo tekmo. Če bomo pravi, se lahko nadejamo zmage."

Za konec pogovora z novinarji je Rimac, ki je lani Cibono presenetljivi popeljal do lovorike v regionalnem tekmovanju, še enkrat poudaril, da ljubljansko zasedbo izjemno spoštuje: "Zelo pomemben je prvi vtis in želim si, da bi proti Ljubljančanom odigrali dobro tekmo. Upamo na zmago, čeprav je glede na igralski kader Union Olimpija ena izmed najmočnejših ekip v ligi. Smo aktualni prvaki, vendar nam no te prinaša dodatnega bremena."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.