Šport
23 ogledov

Robben izgubljen za prvo tekmo

1/5
Žurnal24 main
Nizozemec Arjen Robben bo izpustil prvo tekmo svetovnega prvenstva proti Danski. Selektorju oranj Bertu van Marwijku pa težave povzroča tudi branilec Khalid Boulahrouz.
Toulalan preutrujen
Francoska nogometna reprezentanca je opravila trening, a tokrat brez vezista Jeremyja Toulalana. Nogometaš Lyona je ostal v hotelu reprezentance v Knysni, kjer so ga v roke vzeli fizioterapevti, a do petkove uvodne tekme galskih petelinov proti Urugvaju naj bi bil že nared. Šestindvajsetletni Toulalan naj bi bil le preutrujen.

Selektor nizozemske nogometne reprezentance Bert van Marwijk je v torek dokončno prečrtal poškodovanega napadalca Arjena Robbna in dejal, da nanj ne računa na uvodni tekmi svetovnega prvenstva, ko se bo Nizozemska 14. junija pomerila z Dansko. Za nameček pa si je na treningu desni gleženj poškodoval še branilec Khalid Boulahrouz.

Nogometaš Bayerna naj bi se nizozemski reprezentanci na prizorišču mundiala v Južnoafriški republiki pridružil konec tedna. Robben si je poškodoval levo stegensko mišico na pripravljalni tekmi Nizozemske proti Madžarski in v JAR ni odpotoval z reprezentanco.

Njegova rehabilitacija v Rotterdamu pri fizioterapevtu Dicku van Toornu poteka po načrtih, zato naj bi bil na klopi za rezerve že na prvi tekmi Nizozemcev. Naslednjo tekmo predtekmovanja skupine E bodo oranje 19. junija odigrale proti Japonski, 24. junija pa še proti Kamerunu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.