Šport
9 ogledov

Robbie Williams vrgel rundo pokra

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Matt Damon, Ben Affleck, Don Cheadle, Jason Alexander, Jennifer Tilly in Shannon Elizabeth. To je nekaj znanih iz šovbiznisa, ki igrajo poker. Zdaj se jim je pridružil še angleški pop zvezdnik Robbie Williams.

Da Lady Gaga ni edina zvezdnica s poker obrazom, smo lahko videli že večkrat, saj smo vsako leto priča vsaj nekaj prihodom filmskih zvezdnikov na prizorišča poker turnirjev. Matt Damon in Ben Affleck sta znana rekreativca, ki se vsake toliko prikažeta na Glavni turnir WSOP-prvenstva, nekateri, kot sta igralca Don Cheadle in Jason Alexander, pa so stvar začeli jemati nekoliko resneje in jih za poker mizami opažamo že kar redno. Najbolj zagrizeni pa sta predstavnici ženskega spola Jennifer Tilly in Shannon Elizabeth, ki sta se po uspehu v šovbiznisu iz pokra odločili narediti kar drugo kariero.

Vendar pa še vedno velja, da smo večino velikih zvezdnikov navajeni videti le na turnirjih, tistih največjih ali dobrodelnih, in to skoraj vedno le v ZDA, opazimo pa lahko tudi, da med njimi prevladujejo igralci in športniki, slavnih glasbenih duš pa poker na videz ne pritegne preveč.

Tako je bilo precejšnje presenečenje za igralce pokra v igralnem salonu v mestu Swindon v jugozahodni Angliji, ko se je za njihovo mizo usedel pop zvezdnik Robbie Williams. Ta je med priprave na koncertno turnejo s skupino Take That, ki se začne čez nekaj dni, uvrstil tudi kratek obisk poker mize skupaj z ženo Aydo in prijateljem, angleškim glasbenikom in igralcem Jonathanom Wilkesom. Soigralci njegovih poker spretnosti niso komentirali, je pa eden od njih povedal, da je bil Williams, ko se je usedel za mizo, videti precej utrujen: "S prijatelji smo bili zelo presenečeni, ko se je naši igri pridružil Robbie s svojimi prijatelji. Ni pa izgledal najbolje. Imel je velike podočnjake, videti je bil zelo utrujen in precej starejši, kot je v resnici."

Saj je razumljivo, da je človek za poker mizo videti tako – potem ko poskuša premagati rekordni maraton Phila Laaka. Da si takšen že na začetku, najbrž ne pomeni nič dobrega za tvoje finančno stanje. No, saj tudi če bi se Robbieju spremenilo zadnjih nekaj številk na računu, najbrž ne bi bilo nič tako hudega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.