Šport
18 ogledov

Roberto Carlos zaslužil na soigralcih

Roberto Carlos bo v Rusiji še obogatil svoj bančni račun. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Nekdaj najboljši levi bočni branilec na svetu, Brazilec Roberto Carlos, ki trenutno igra v Rusiji, je proti svojim soigralcem stavil na zmago Reala nad Barcelono v pokalu in zaslužil 21.000 evrov.

Roberto Carlos, ki bo za dvoinpoletno zvestobo ruskemu prvoligašu Anžiju zaslužil kar 10 milijonov evrov, je s tem, ko je dobil stavo proti svojim soigralcem, na svoj račun dodal še 21.000 evrov.

"Našel sem sedem naivih soigralcev v Anžiju, ki so trdili, da bo Barcelona premagala Real v finalu Kraljevega pokala. Z vsakim sem stavil 3.000 evrov in tako zaslužil 21.000 evrov," je dejal Brazilec in dodal: "Vedel sem, da bo moj nekdanji klub premagal Barcelono. Real je tudi favorit za nastop v finalu Lige prvakov."

Roberto Carlos je najboljši igralec Anžija, šeste ekipe na lestvici ruskega prvenstva, v klubu pa uživa poseben status. Predsednik kluba mu je nedavno za rojstni dan poklonil bugatti veyron, vreden 1,8 milijona evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.