Šport
142 ogledov

Robnikova si je zlomila tri vretenca

Tina Robnik (Foto: Fotosi) Žurnal24 main
Tina Robnik se je huje poškodovala na treningu smuka v Crans Montani v sklopu mladinskega SP. Zlomila si je tri vretenca. Operacija je bila uspešna in zdaj upajo, da bo lahko okrevala.

"Trenutno lahko povem samo to, da je Tina operacijo uspešno prestala in da je njena hrbtenica stabilizirana. Upamo na najboljše, torej da bo s Tino vse v redu in da bo lahko normalno okrevala. Pri padcu na treningu smuka si je zlomila tri vretenca, takoj so jo operirali, zdravniki pa so ocenili, da je bila operacija uspešna," je o stanju nesrečne slovenske smučarke Tine Robnik povedal strokovni vodja alpskih disciplin Miha Verdnik.

Robnikova je bila med kandidati za nastop na članskem svetovnem prvenstvu, ki se bo prihodnji teden začelo v Garmisch-Partenkirchnu. Devetnajstletna smučarka je v svetovnem pokalu debitirala 12. decembra 2010 na veleslalomu v St. Moritzu, v evropskem pokalu pa je dosegla eno zmago in dve drugi mesti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.