Šport
19 ogledov

Roddick izgubil živce

Andy Rodick je v četrtfinalu premagal Rafaela Nadala. Žurnal24 main
Američan Andy Roddick je med obračunom v prvem kolu turnirja v Cincinnatiju proti Nemcu Philippu Kohlshreiberju povsem izgubil živce in na koncu tudi dvoboj – 6:7, 7:5, 6:1.

Za Andyja Roddicka bi težko rekli, da je v prav vsakem položaju sposoben ohraniti mirne živce. To je nazadnje dokazal v prvem kolu turnirja v Cincinnatiju, ko je izgubil proti Nemcu Philippu Kohlshreiberju z 1:2 v nizih in ob tem povsem izgubil živce. Roddick je prvi niz dobil po podaljšani igri, v drugem pa se je začelo. Po izenačenju Nemca na 1:1 je sprva nastradal njegov lopar, v zadnjem nizu pa je po izgubljeni točki žogico poslal med gledalce. Sodnik ga je kaznoval z odvzemom točke in Kohlshreiberju tlakoval pot do zmage. Roddick se s tem nikakor ni mogel sprijazniti in se je z delivcem pravice tudi zapletel v besedni dvoboj. Roddick se ni pomiril niti po koncu obračuna, presenečeni Kohlshreiber pa je od začudenja kar zapustil igrišče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.