Šport
93 ogledov

"Izjemno, kaj je naredila Slovenija"

(Slovenija - Hrvaška) SP 2017 EPA
Družabna omrežja so preplavile čestitke slovenskim rokometašem, ki so po neverjetni predstavi na tekmi za tretje mesto premagali Hrvaško in osvojili bronasto kolajno.

Rokometna reprezentanca je na SP v Franciji spisala novo pravljico slovenskega ekipnega športa in se po zmagi nad Hrvaško (31:30) veselila bronastega odličja. Čestitke rokometašem so deževale z vseh strani, od športnih in političnih veljakov pa do drugih ljubiteljev rokometne igre.

Tako kot po zmagi v četrtfinalu sta se med drugimi oglasila Tina Maze in Luka Dončić, slovenski uspeh pa sta posmerila tudi politična rivala Miro Cerar in Janez Janša. Sloveniji je ob tej priložnosti čestitke izrekla tudi nekdanja hrvaška alpska smučarka Janica Kostelić, pa Luka Zorman, Dejan Zavec, Zoran Dragić in še bi lahko naštevali.

''Izjemno, kaj je naredila Slovenija,'' so zapisali na uradnem profilu svetovnega prvenstva v Franciji.

Komentarjev 2
  • wolf.ata 10:36 29.januar 2017.

    zgoraj berem:na meji vpraša hrvaški obmejni policist naše fante kamo idete,naši pa mu odgovorijo,po bron na stopničke(v Francijo) ha,ha

  • wolf.ata 10:29 29.januar 2017.

    ja,naši in oni drugi,ki so samo 4.gredo danes-nedelja cca.ob 14.35 skupaj domov, (podatek za gosp.Uršič) ha,ha,ja,to pa je neprecenljivo,vsa čast našim fantom in tudi g.Vujoviču,ki je naše vzpodbujal,tako se dela