Šport
38 ogledov

Rokometaš Gorenja izgubil pol prsta

Hrvaški reprezentant Ivan Čupić si je zaradi poročnega prstana odtrgal del prsta Žurnal24 main
Rokometaš Gorenja iz Velenja in hrvaški reprezentant Ivan Čupić se je na pripravah v Crikvenici poskušal ujeti na železno ograjo in si ob tem odtrgal del prsta. Nadaljevanje kariere ni vprašljivo.

Hrvaškemu rokometnemu reprezentantu Ivanu Čupiću se je med pripravami za olimpijske igre v Crikvenici zgodila zelo nenavadna nesreča. Novi igralec velenjskega Gorenja je med sprehodom v večernih urah namreč padel in se poskušal ujeti na železno ograjo. Ob tem se mu je ob ograjo zataknil poročni prstan in mu odtrgal del prsta.

Po prihodu v bolnišnico so mu nato morali amputirati drugi členek na prstancu leve roke in tako je ostal brez skoraj polovice prsta. Po okrevanju pa naj bi kljub temu lahko nadaljeval rokometno kariero. Takega mnenja je tudi zdravnik, ki mu je amputiral del prsta, dr. Mladen Miškulin: "Morali smo mu amputirati skoraj polovico prsta, vendar pa menim, da so možnosti za njegov povratek 100-odstotne. Čeprav je levičar, gre namreč za manj pomemben prst pri rokometu." Tako pa upajo tudi pri Gorenju, kjer na Čupića računajo kot na veliko okrepitev v novi sezoni, pogodbo pa je sklenil za tri leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.