Šport
31 ogledov

Rokometašice Olimpije izločile Fram

Robert_Begus01_SPS_181007 Žurnal24 main
Rokometašice Olimpije so v povratni tekmi drugega kola evropskega pokala Challenge v Ljubljani premagale islandski Fram s 36:27 in se zanesljivo uvrstile v naslednje kolo.
 

Pokal Challenge, 2. kolo

Olimpija : Fram 36:27

Rokometašice Olimpije, ki so se pred novo sezono okrepile s tremi reprezentantkami, so se brez težav prebile v tretje kolo pokala Challenge. Potem, ko so na prvi tekmi drugega kola z 42:23 nadigrale islandski Fram, so bile tudi na drugi tekmi v Ljubljani boljše od islandskih rokometašic. Tokrat je bila razlika v zadetkih nekoliko manjša, a zanesljiva zmaga ni bila ogrožena. Na nedeljski tekmi je devet zadetkov prispevala Ana Gros, Jeričkova, Čerenajkova in Šonova so bile uspešne petkrat. S štirimi zadetki se je izkazala tudi nekdanja Krimovka, članica zlate generacije, Olga Čečkova. Izbranke Roberta Beguša so se brez večjih težav uvrstile v tretji krog evropskega pokala Challenge, tekmice v tretjem krogu pa bodo dobile na torkovem žrebu na sedežu Evropske rokometne zveze (EHF) na Dunaju.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.