Šport
28 ogledov

Rokometna prva liga le z desetimi

Gorenje je edini slovenski klub, ki je v prvem krogu letošnjih evropskih rokomet Žurnal24 main
Za tekmovanje v 1. A DRL-moški v sezoni 2011/12 pod okriljem Rokometne zveze Slovenije se je prijavilo deset klubov od skupno dvanajstih. Nova sezona bo tako potekala brez Trima in Ribnice.

Na razpis Rokometne zveze Slovenije (RZS) za tekmovanje v 1. A DRL-moški v sezoni 2011/12 pod okriljem RZS se je do izteka roka prijavilo deset klubov od skupno dvanajstih. Za tekmovanje se nista prijavila le Trimo Trebnje in Ribnica Riko hiše.

Rokometna zveza Slovenije je v torek, 21. junija 2011, razpisala prijavo za klube v tekmovanje v 1. A DRL-moški, zadnji rok za oddajo izpolnjenega prijavnega obrazca pa je bil četrtek, 23. junij 2011, do 12. ure.

Za tekmovanje v novi prvoligaški sezoni v moški konkurenci pod okriljem RZS se je lahko prijavilo dvanajst klubov, ki imajo pravico nastopa v 1. A DRL-moški. To pravico so imeli RK Cimos Koper, RK Gorenje, RK Celje Pivovarna Laško, RD Loka, RK Maribor Branik, RK Trimo Trebnje, RD Ribnica Riko hiše, MRK Krka, RK Jeruzalem Ormož, RD Šmartno Herz Factor banka, RK Krško in RD Izola Istrabenz plini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.