Šport
16 ogledov

Ronaldo dober tudi v pokru

Cristiano Ronaldo. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Dan "jungleman12" Cates, ki letos igra res odlično, je pred časom odigral partijo pokra proti Cristianu Ronaldu. "Ronaldo ima rad poker ter hazard in adrenalin, ki se mu sprošča ob igrah na srečo."

Dan “jungleman12” Cates je letos v fantastični formi. Trenutno ima izredno velik plus v denarnih igrah za leto 2010. Kot vse kaže bo prav on tisti, ki bo leto 2010 zaključil z največjim plusom. Dobro mu kaže tudi v dvoboju proti Tom »durrrr« Dwanu, saj ga v njegovem izzivu vodi za skoraj 555.000$. Zdaj pa smo izvedeli, da je v začetku meseca igral tudi zanimivo kratko partijo pokra proti nogometnemu superzvezdniku Cristianu Ronaldu.

Cristiano je verjetno najbogatejši nasprotnik, proti kateremu je kdajkoli igral Cates. Ronaldo je trenutno en izmed najbolje plačanih športnikov na svetu. Vseeno pa nista igrala za velike denarje, saj sta se spopadla na mizi z limitom 1$/2$. Igrala sta pa igro Pot Limit Omaha.

Ronaldo je Catesa kontaktiral preko Skypa in kar hitro sta se dogovorila za dvoboj. Spletno ime Ronalda je "CR7sete". “Igrala sva zgolj za zabavo,” je povedal Cates. “Ronaldo ima rad poker ter hazard in adrenalin, ki se mu sprošča ob igrah na srečo. Vseeno je pa daleč od tega, da bi imel težave z igralništvom. Ko me je kontaktiral sva se najprej malo pogovorila, nato pa šla igrat. Čeprav smisel igre ni bil dobiček, je vseeno vsak od naju želel zmagati. Moram reči, da mi ni ravno všeč, ko priznam, da me je premagal. Od mene je zaslužil za približno 8 buy-inov. Nekako sem pričakoval, da ga bom popolnoma dominiral in presenetilo me je, da sploh ne igra slabo.

"Nikoli še nisem igral s tako zvezdo kot je Ronaldo. Bilo je super, ni pa to bilo nekaj v stilu 'O moj bog, igram proti Cristianu Ronaldo.' Tudi on je čisto navaden fant. Oba se spoštujeva in ceniva kar je, kdo od naju naredil na svojem področju. Mogoče bova še kdaj odigrala kako partijo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.