Šport
69 ogledov

Ronaldo zato ni slavil proti Hrvaški

luka modrić
1/7
EPA
Cristiano Ronaldo se po zmagi nad Hrvaško (1:0) ni veselil uvrstitve v četrtfinale evropskega prvenstva. Razlog za to je njegov klubski soigralec Luka Modrić.

Portugalska se je v 117. minuti tekme veselila zmagovitega zadetka proti Hrvaški, s katerim se je uvrstila v četrtfinale evropskega prvenstva.

Razočaranje naših južnih sosedov, ki so tik pred prejetim zadetkom stresli vratnico, je bilo ogromno, saj so bili glede na prikazano prepričani, da je letos končno napočil njihov trenutek.

Cristiano Ronaldo se po tekmi ni veselil uvrstitve med najboljših osem, temveč je poskušal potolažiti klubskega soigralca Luko Modrića. Pri tem mu je pomagal tudi branilec kraljevega kluba Pepe.

Modrić je bil eden tistih hrvaških reprezentantov, ki so bili po bolečem porazu neutolažljivi, zato sta se klubska soigralca odločila, da mu namenita nekaj spodbudnih besed.

''Seveda sem vesel, da smo premagali Hrvaško,'' je kasneje povedal Ronaldo, ki se je namesto za slavje odločil za kolegialnost. ''Nisem mogel slaviti na igrišču, ker je moj brat Luka Modrić jokal. Moja dolžnost je, da potolažim svojega brata,'' je dodal napadalec Real Madrida.

Hrvaška je bila pred tekmo s Portugalsko eden glavnih favoritov za najvišja mesta letošnjega evropskega prvenstva, še posebej po tem, ko je v zadnjem delu skupinskega dela premagala Španijo. Hrvaška nogometna javnost je velik del krivde za poraz pripisala selektorju Anteju Čačiću.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.