Šport
60 ogledov

Ronaldova najboljša poteza na tekmi

navijač portugalska vdor euro 2016
1/14
EPA
V drugem podaljšku prvega četrtfinalnega obračuna na Euru 2016 je tekmo za nekaj trenutkov prekinil portugalski navijač, ki se je želel dotakniti Cristiana Ronalda.

Portugalska je prvi polfinalist evropskega prvenstva v Franciji. Varovanci Fernanda Santosa, ki so v osmini finala izločili Hvaško, so po streljanju enajstmetrovk premagali še Poljsko (5:3).

Redni del srečanja se je - kot je za Portugalsko že v navadi - končal z neodločenim izidom (1:1) in tekma se je prevesila v podaljšek. V 110. minuti je na igrišče pritekel navijač, za njim pa se je na zelenico zgrnila gruča redarjev.

Portugalski navijač je tekel proti Cristianu Ronaldu in prvega zvezdnika reprezentance uspel zgrabiti za dres, preden so ga varnostniki uspeli ukrotiti in ga s skupnimi močmi odnesli z igrišča.

Ronalda, ki se je s hitrim delom nog navijaču nemudoma iztrgal, incident ni vrgel iz tira, saj je po izteku drugega podaljška kot prvi stopil na belo točko in reprezentanco popeljal v vodstvo, ki ga do konca tekme ni več izpustila iz rok.

Portugalski napadalec na tekmi ni navdušil, saj je zapravil več lepih priložnosti in ostal pri dveh doseženih golih na letošnjem evropskem prvenstvu. Na družabnih omrežjih so se celo pojavila namigovanja, da je bila reakcija po vdoru navijača njegova najboljša poteza na srečanju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.