Šport
23 ogledov

Rooney se je opravičil

Wayne Rooney se zaveda, da bodo Angleži svoje navijače na srečanju s Slovenci še Žurnal24 main
Wayne Rooney se je opravičil navijačem angleške reprezentance, potem ko jih je obtožil, da so moštvo pustili na cedilu. Ob tem je dodal, da bodo navijače proti Slovencem potrebovali kot še nikoli doslej.

Po neodločenem izidu z Alžirijo (0:0) je angleški nogometni zvezdnik Wayne Rooney, razočaran nad žvižgi navijačev, brcnil v kamero ob igrišču, v prvih izjavah pa navijače tudi obtožil, da so moštvo pustili na cedilu. A po prespani noči se jim je opravičil, dejal je, da je bilo njegovo obnašanje posledica velikega razočaranja.

"Ni prijetno, če ti navijači žvižgajo. Menim, da bi nas morali podpirati tudi, ko nam ne gre. Sam lahko rečem, da za Anglijo nastopam z velikim srcem, težko bi imel večjega. Zato menim, da si žvižgov ne zaslužim, je pa res, da se ne bi smel tako obnašati. Zato se tudi opravičujem," je dejal Rooney, ki je navijače pozval, da reprezentanci vendarle stojijo ob strani: "Najbolj pomembno je, da stopimo skupaj, premagamo Slovenijo in se uvrstimo v osmino finala. Na tekmi proti Slovencem bomo potrebovali podporo kot še nikoli doslej."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.