Šport
22 ogledov

Rosell: "Cristiano 12. najboljši na svetu"

tito vilanova rosell barcelona Reuters
Cristiano Ronaldo je z dvema goloma v nedeljo popeljal Portugalsko v četrtfinale evropskega prvenstva in po mnenju mnogih napovedal še kako resen boj za letošnjo zlato žogo, ki mu jo je v zadnjih treh letih vedno znova speljal Lionel Messi. Za predsednika Barcelone Sandra Rosella je Ronaldo kljub izvrstni predstavi zgolj 12. igralec sveta.

"Cristiano Ronaldo ni drugi najboljši nogometaš na svetu, je dvanajsti, prvih enajst je nogometašev Barçe," je iz Barcelone navihano sporočil predsednik katalonskega ponosa Sandro Rosell. Po mnenju Rosella zvezdnik Real Madrida kljub vedno boljšim predstavam na letošnjem evropskem prvenstvu še vedno zaostaja za njegovimi varovanci.

Med gostovanjem na kemijskem inštitutu v Barceloni se je Rosell spomnil še incidentne epizode z začetka lanske sezone, ko je José Mourinho na povratni tekmi superpokala na Camp Nouu porinil prst v oko novega Barçinega stratega Tita Vilanove. Oba petelina, Vilanova je kasneje Mourinhu prisolil klofuto, bi se morala prvič kot glavna trenerja pomeriti ravno na letošnji superpokalni tekmi, a bosta verjetno morala prestati kazen (Mourinho dve, Vilanova eno tekmo).

"Ne sprejemam trenerja, ki želi zmagati za vsako ceno ... Treba se je opravičiti, če trener kluba komurkoli porine prst v oko," je pristavil Rosell. "Zunaj Španije je vsem jasno, da bi moral (Lionel) Messi osvojiti zlato žogo, ampak tukaj ..."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.