Šport
12 ogledov

Rossi čivka: Imam le glavobol

Valentino Rossi Reševalni pas/Twitter
Italijanski motociklistični zvezdnik Valentino Rossi je nedeljsko dirko svetovnega prvenstva za VN Aragonije končal s padcem in v bolnišnici.

Rossi je zvečer kar sam preko Twitterja miril navijače. Zapisal je, da se počuti dobro, da mu nagaja le glavobol.

Motociklist je utrpel pretres možganov, zato so ga preventivno obdržali na opazovanju. Kot je poročala uradna spletna stran svetovnega prvenstva, je Rossi pri padcu za hip izgubil zavest, a se je spet hitro zavedel. Prvi pregled so opravili v medicinskem centru na dirkališču v Alacanizu, kjer niso ugotovili poškodb, so pa Italijana nato prepeljali še na podrobnejši pregled.

Vseeno dodatne preiskave

"Valentino je dobil pretres možganov, sumimo tudi, da je ob padcu izgubil zavest. Z nevrološkega vidika je stanje dobro, a v bolnišnici v Alcanizu bodo opravili še dodatne preiskave, predvsem tomografijo, da bomo lahko izključili možnost možganske krvavitve," je pojasnil vodja zdravniške službe na dirkališču Michele Zasa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.