Šport
12 ogledov

Rossi spet na štirih kolesih

Valentino Rossi se dobro počuti v dirkalniku WRC. Žurnal24 main
Italijan Valentino Rossi bo konec leta svojo yamaho zamenjal za dirkalnik WRC, saj bo nastopil na zadnjem reliju za svetovno prvenstvo v Veliki Britaniji, ki se bo odvijalo v začetku decembra.
 

Tudi Capirossi na štirih kolesih

Rossi pa ni edini dirkač, ki se rad usede v reli dirkalnik. Lori Capirossi se bo namreč novembra s suzuki swiftom udeležil finala britanskega prvenstva v reliju.

Valentino Rossi se bo v Veliki Britaniji že tretjič udeležil relija na najvišji ravni. Pred tem je leta 2002 dirkal ravno v Veliki Britaniji, leta 2006 pa se je udeležil relija po Novi Zelandiji. Medtem ko mu je lansko leto njegovo moštvo Yamaha preprečilo nastop na reliju po Veliki Britaniji. Pred dnevi je Rossijev očeGraziano Rossi potrdil, da se bo večkratni svetovni prvak v motociklizmu konec leta zagotovo udeležil relija, pred tem pa se bo udeležil tudi relija Monza, na katerem je bil lansko leto brez konkurence: "Prišli bomo v Monzo in prišli bomo v Veliko Britanijo. Ni pa še jasno, s katerim avtom bomo nastopili v Veliki Britaniji. Morda s Fordom, ki je že preizkušen." Rossijev oče pa ni izključil možnosti, da bi njegov sin sedel v subaruja ali citroena. Valentino Rossi bo v Veliki Britaniji poskušal priti med deseterico in s tem izboljšati enajsto mesto z Nove Zelandije.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.