Šport
25 ogledov

Rossi: "Z morfijem imava odličen odnos"

Rossi bo ostal v bolnišnici še vsaj en teden. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Kot so sporočili iz bolnišnice Careggi v Firencah, so Valentinu Rossiju še enkrat operirali nogo in oskrbeli rane z dodatnimi šivi, dirkač pa bo tam ostal še vsaj teden dni. Spoprijateljil se je celo z morfijem!

"Operacija je potekala v redu. Dr. Roberto Buzzi je odličen, tako kot ostalo osebje. Zame skrbijo kot za člana družine," je dejal Rossi: "Posnetek nesreče sem si ogledal. Videti je bilo grdo, vendar je na motorju izgledalo še grše. Počasi se počutim bolje. Ugotovil sem celo, da imava odličen odnos morfijem," se je glasila nadvse zanimiva izjava Rossija.

"Dobil je 15 šivov, splošno zdravniško mnenje pa je pozitivno. Uporabili smo splošno anestezijo, Valentino pa se je po operaciji počutil dobro. Zdravljenje poteka dobro in po pričakovanjih," je dejal dr. Buzzi, ki je Rossija operiral.

Tekmovalca so obiskali tudi predstavniki njegovega moštva Yamaha pod vodstvom menedžerja Davideja Brivia in glavnega mehanika Geremija Burgessa, med obiskovalci pa je bil tudi predsednik Rossijevega navijaškega kluba Rino Salucci. Pred bolnišnico pa so se zbrali tudi številni navijači, ki tam puščajo svoje transparente. Eden med njimi pred nadaljevanjem sezone pravi "No Vale, no Party".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.