Šport
41 ogledov

Rossi zbil žensko in se zbal policije

rossi navijač paddock Youtube
Valentinu Rossiju je med zapuščanjem paddocka po dirki za VN Valencie pot prekrižala nepazljiva navijačica motociklističnega prvenstva.

Po spletu je zaokrožil posnetek, ki Valentina Rossija ne kaže v najlepši luči. Devetkratni svetovni prvak je po zadnji dirki sezone, na kateri se je z zmago od Yamahe poslovil njegov moštveni kolega Jorge Lorenzo, s skuterjem zapuščal paddock razreda motoGP, kjer se je trlo obiskovalcev.
Med srečneži, ki so si utrli pot v zakulisje njamočnejšega motociliklistilnega razreda, je bila tudi neka ženska, ki je ravno v trenutku, ko je mimo pripeljal nerazpoloženi dirkač Yamahe, želela posneti selfie in mu zaprla pot.

Rossi je s skuterjem zapeljal v njo in jo odrinil z nogo ter se - meni nič, tebi nič - odpeljal naprej. Kasneje je pojasnil razloge za svojo reakcijo in priznal, da se je bal posredovanja policije.

''Ustrašil sem se, da me bo ob vrnitvi domov aretirala policija. Video prikazuje le zadnji del, niste pa videli, kaj se je dogajalo prej. Ni prvič, da sem moral paddock zapustiti s pomočjo drugih. Ogromno ljudi me je obkrožalo, bilo me je celo strah. Lepo bi bilo priti v službo, ne da bi se moral z vsemi pretepati. Valencia je pač takšna, ker je veliko navijačev. Na koncu sem se gospe opravičil,'' je pojasnil legendarni Italijan.

Komentarjev 10
  • marialorca 14:29 14.november 2016.

    Glede na to, da zadenjski stopa pred skuter, naj bo tiho. Če bi Val peljal hladokrvno mimo, bi padla čez skuter in njega (bi jo lahko tožil spolnega nadlegovanja) :D :D :D

  • wester62 14:18 14.november 2016.

    nič posebnega. v gneči in taki zmešanosti gledalcev se pač to dogaja.naj te ovce bolj pazijo na sebe in druge.

  • tecumseh_1975 12:26 14.november 2016.

    brez obžalovanja bi naredil isto, ker grejo tudi meni teli "palčkarji" prav konkretno na kU***c. In baba rine nazaj brez da bi pogledala kam gre. V bistvu bi jo zabasal v tisto njeno kanto ne samo v noge.