Šport
39 ogledov

Rusinje v boj brez Šarapove

(Williams - Šarapova) EPA
Ruska ženska teniška reprezentanca na polfinalnem obračunu svetovne skupine pokala Fed proti Nemčiji, ki bo konec tega tedna v Sočiju, ne bo mogla računati na svojo najboljšo igralko Marijo Šarapovo.

Druga igralka na teniški lestvici WTA je svoj nastop v olimpijskem mestu odpovedala zavoljo poškodbe stopala. "Veselila sem se nastopa v mestu, kjer sem preživela del svoje mladosti, a mi je poškodba to preprečila," je na spletni strani ruske teniške zveze med drugim sporočila 27-letna Šarapova.

Kapetanka ruske reprezentance Anastazija Miškina je že našla zamenjavo za Šarapovo, nastalo vrzel bo zapolnila Vera Zvonareva, trenutno 137. igralka na lestvici WTA. V ruski ekipi so še Svetlana Kuznecova, Anastazija Pavljučenko in Jelena Vesnina.

''Če hočem igrati na najvišjem nivoju proti tako močni ekipi, moram biti v vrhunski formi, a na žalost nisem imela dovolj časa za pripravo. Prepričana sem, da bodo navijači v Sočiju prišli podpret rusko ekipo,'' je sporočila druga igralka sveta.

Drugi polfinalni par pokala Fed je Češka - Francija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.