Šport
7949 ogledov

Golo fotografiranje ruskih športnic

Ruske športnice Youtube
Štiri postavne ruske športnice so se gole pojavile v promocijskem videu projekta "Naravna resnica", katerega cilj je, da navdihne ljudi pri spoprijemanju s svojimi težavami skozi zgodbe športnikov in njihovega boja na poti v sam svetovni vrh.

Projekt "Naravna resnica" je nastal v koprodukciji Olimpijskega komiteja Rusije in korporacije Siberian Wellness, ki združuje znane ruske prvake iz večih športov, katerih zgodbe in pričevanja o trnovi poti do višav naj bi bile motivacija za vse ljudi.

Da bi javnost zainteresirali za to, kaj ima projekt za povedati, so se odločili, da v Evinih oblačilih celotno stvar oglašujejo štiri postavne ruske športnice. Četverico lepotic sestavljajo večkratna evropska prvakinja in nekdanja svetovna podprvakinja v curlingu Anna Sidorova, hokejska vratarka, ki se lahko pohvali z bronom Svetovnega prvenstva leta 2016 v Kanadi, Anna Prugova, večkratna svetovna in evropska prvakinja v dvoranskem kolesarstvu Anastasiia Voinova in rokoborka Valeria Koblova, ki se lahko pohvali z nazivoma olimpijske podprvakinje iz Ria de Janeira leta 2016 ter svetovne podprvakinje iz Tashkenta leta 2014.

1. Anna Sidorova (curling)

 

2. Anna Prugova (hokej)

 

3. Anastasiia Voinova (dvoransko kolesarstvo)

 

4. Valeria Koblova (rokoborba)

Komentarjev 1
  • mizimazi 16:29 30.december 2018.

    Vse 4 pupke so mnogo jebozovne...