Šport
19 ogledov

RZS se je oglasila z enodnevno zamudo

Predsednik RZS Žiga Debeljak javnosti ni razkril usode selektorja Kasima Kamenic Žurnal24 main
Govorice o zamenjavi selektorja slovenske rokometne reprezentance je končno komentiral tudi predsednik Rokometne zveze Slovenije Žiga Debeljak, ki pa nejasnosti ni razjasnil.

Na sredini novinarski konferenci sta generalni sekretar Rokometne zveze Slovenije (RZS) Leopold Kalin in direktor reprezentančnih selekcij Stane Ostrelič z začudenjem komentirala govorice o zamenjavi selektorja moške izbrane vrste Kasima Kamenice in v popoldanskih urah obljubila odgovor, ki pa ga nista podala javnosti. Danes se je oglasil predsednik RZS Žiga Debeljak.

"Za sprejemanje odločitev o imenovanju in odpoklicu selektorjev je pristojno predsedstvo RZS v sodelovanju s strokovnim svetom kot njegovim posvetovalnim organom. Če se bodo na tem področju sprejele odločitve o pomembnejših spremembah, bo RZS o tem ustrezno in pravočasno informirala javnost. Selektor Kasim Kamenica mi je v sredo posredoval pobudo za srečanje, ki ga bova opravila takoj, ko nama bodo to dopuščale najine službene obveznosti, predvidoma pa sredi naslednjega tedna. Slovensko moško reprezentanco namreč v začetku naslednjega tedna čakata pomembni prijateljski tekmi s Švico, pred tem pa intenzivno potekajo reprezentančne priprave," je na špekulacije, ki se v zadnjih dneh pojavljajo v nekaterih slovenskih medijih, zapisal Debeljak.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.