Šport
26 ogledov

S Cake pokrom do oslička

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Internetna igralnica CakePoker.com je naredila raziskavo in trdi, da je najbolj pogosto uporabljena fraza v pogovoru med igralci "osel". Ta beseda se je v pogovornem okencu pojavila 25 893 422-krat.

“Očitno je to žival, ki je našim igralcem najbolj draga,” so iz tega sklepali odgovorni pri Cake Poker. Zato so se pri podjetju odločili in bodo tako podarili kar nekaj teh živalic. Na strani Cake Pokra je že možno najti poseben dogodek, ki so ga ob tem priredili. To so posebni turnirji, ki ne bodo nikoli dejansko odigrani, temveč so tu le zato, da se zbira donacije.

Pri podjetju Cake Poker razlagajo, da donacije teh živali družinam, ki jih potrebujejo, dejansko izboljšajo njihove življenjske pogoje. Tako lahko vsak posameznik prispeva k boljšemu počutju sočloveka na drugi strani sveta.

Zakaj točno pa pri vsem tem sploh gre? Odgovorni pravijo, da ni razlogov za strah, saj vaš novo kupljen osel ne bo poslan na vaš domači ali pa službeni naslov.

“Pridobljeni osli ne bodo dejansko zaviti v košaro in poslani na lastnikov naslov. V duhu prazničnega časa, ki nas obdaja, bomo osle preko družbe Oxfam podarili družinam v državah tretjega sveta, kjer imajo ljudje slabše pogoje za življenje kot mi in jim osli lahko precej pomagajo pri vsakodnevnih opravilih.˝

Igralci, ki igrajo na Cake Poker, bodo imeli tudi možnost posvetiti svojega osla določenemu drugemu igralci v omrežju Cake Network. Donacije bodo možne v vrednosti 5 $, 25 $, 50 $, 100 $ in 300 $. Vendar bodo lahko le tisti, ki bodo kupili celotno vrednost osla (100 $), imeli možnost, da posvetijo svoj nakup posebni osebi. Posvetila se bodo izpisovala na blogu strani Cake Poker. Tam bodo napisana imena in vzdevki igralcev, katerim so namenjeni ti osli, zraven pa bodo pisala osebna sporočila pošiljateljev, ki pa ne bodo nujno samo prijazna, pač pa tudi zbadljiva in porogljiva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.