Šport
13 ogledov

S kavo do zmage v Bormiu

Četrta tekma prvenstva Ski Challenge se je odvijala v avstrijskem Kitzbühlu. Žurnal24 main
Svetovna uspešnica med spletnimi igrami Ski Challenge je letos zavila tudi v Slovenijo. Najdete jo lahko na spletni strani zurnal24.si in si priigrate bogate nagrade.

V petek ob 9.00 zjutraj se bo v Bormiu začela nova tekma Ski Challenge. Da bi vam še dodatno pomagali k čim boljšemu rezultatu, vam tokrat ponujamo pogovor z enim izmed bolj izkušenih igralcev Ski Challenga iz tujine z nadimkom janVB.

Imate radi smučanje?
Resnično obožujem smučanje, je eden mojih najljubših športov. Smučarska tekmovanja so dogodki, ko se pred televizijskim sprejemnikom zbere vsa moja družina.

Vaše mnenje o SC:08?
Igra je še boljša, kot preteklo leto. Nastavitve so boljše in še večji užitek jo je igrati. Vsi želijo biti najboljši, težko pa je premagati vse prijatelje ali družinske člane, kaj šele celotno internetno konkurenco.


Ski Challenge 2008 © SC:08

 

Kako najti najboljše nastavitve za smuk (sonce, led, sneg). Uporabljate forum, spletne iskalnike, lasten občutek?
Največ prebiram forume in upoštevam nasvete, ki jih tam najdem. Tam dobim vse najbolj pomembne podatke. Prepričan sem, da se na forumih najde idealne nastavitve.

Kako voziti hitreje?
Oglejte si vožnje najboljših igralcev, poskušajte najti najboljše nastavitve, drugače pa igrajte, igrajte, igrajte. Vaja dela mojstra.

Vaša skrivnost za napredovanje?
Energijski napitek in kava.

Nastavitve za tekmo v Bormiu?
Moje idealne nastavitve so 42 / 35 / 23, vendar občasno uporabljam tudi drugačne nastavitve.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.