Šport
20 ogledov

S pokrom na Oktoberfest

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
V mesecu avgustu na Party Pokru poteka promocijska akcija Palladium Oktoberfest Poker Race, ki vas lahko popelje na sloviti Oktoberfest v Münchnu.

Kdo pravi, da bi morali biti spletni kvalifikacijski in satelitski turnirji rezervirani le za uvrščanje na velike poker dogodke, ko pa jih lahko spletne poker sobe uporabijo tudi za to, da svojim uporabnikom uresničijo želje in jim morda podarijo oddih, ki si ga sami nikoli ne bi privoščili. Prav za to so se namreč tokrat odločili pri PartyPokru in za vse svoje uporabnike organizirali prav posebno promocijsko akcijo, prek katere bo 70 srečnežev letošnji Oktoberfest doživelo v velikem slogu.

V mesecu avgustu na PartyPokru namreč poteka promocijska akcija Palladium Oktoberfest Poker Race, v sklopu katere boste igralci vsak teden, od 2. do 29. avgusta tekmovali v zbiranju PartyPokrovih točk. Več točk kot boste v posameznem tednu zbrali, višje boste na lestvici, in če se vam uspe uvrstiti med najboljših 500, boste prejeli posebne točke za skupni seštevek promocije. Če se vam bo v katerem tednu uspelo uvrstiti med 100 najbolj pridnih zbiralcev točk, pa bo vaš tudi delež bogatega nagradnega sklada v višini kar 75.000 $.

Kot že rečeno, vsak teden 500 najbolj pridnih zbiralcev točk prejme posebne točke (od 50 do 1.000), ki se štejejo za skupno, končno razvrstitev. Konec meseca bodo namreč vse tovrstne točke, ki si jih bo priigral vsak igralec, seštete, najboljšim 30 pa bodo podarjeni paketi za letošnji Oktoberfest.

Iz te slike je seveda jasno, da vas čaka kar precej težko delo, če se boste na koncu želeli uvrstiti na mesta, ki so nagrajena s paketom za Oktoberfest, a vseeno nikar ne obupujte. Igralci, ki bodo na končni lestvici zasedli mesta od 31. do 500., bodo namreč prejeli vstopnice za prav poseben finalni brezplačni turnir, na katerem bo podeljenih še dodatnih pet paketov za obisk Oktoberfesta.

Če bo torej podeljenih le 35 paketov, zakaj smo potem napisali, da bo vsakoletni septembrski praznik piva obiskalo kar 70 srečnežev? Ker vsak paket vključuje aranžma za kar dve osebi in je sestavljen iz:
− 2 vstopnic za večerni obisk Oktoberfesta (sobota)
− 2 nočitev z zajtrkom v enem od münchenskih hotelov s 5 zvezdicami,
− 2 vstopnic za VIP zabavo v klubu Pacha
− večerji in nastopa na turnirju v Davidoff Lounge na stadionu Allianz Arena
− vstopnice za dostop do zdravilišča ali eno od predlaganih aktivnosti

Letos bo Oktoberfest v svoji 177. izvedbi praznoval svojo 200-letnico, kot vsako leto pa bodo organizatorji prireditve tudi letos poskušali preseči lansko izvedbo tega največjega pivskega festivala na svetu, kar zagotovo obeta res nepozaben mesec v bavarski prestolnici. V čast svoji okrogli obletnici bo Oktoberfest letos še nekoliko večji, obsežnejši ter daljši in bo tako po poletju trajal od 18. septembra do 4. oktobra.

Priložnost, da si priigrate svoj paket za obisk Oktoberfesta, je torej pred vami, sedaj pa je od vas odvisno, ali se vam bo uspelo dokopati do katerega od paketov ali pa boste morali v München potovati v lastni režiji. Naj pri tem omenimo še to, da bodo igralci, ki si bodo priigrali svoj paket na PartyPokru, prejeli tudi posebno žepnino, kar pri ceni piva, ki se giblje med 8,30 € in 8,60 €, nikakor ni zanemarljivo.

Za več informacij o promocijski akciji obiščite spletno stran PartyPokra, za več informacij o prazniku piva pa se odpravite na spletno stran Oktoberfest.de.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.