Šport
8 ogledov

S. Razgor menja L. Žvižeja

null Žurnal24 main
Selektor slovenske rokometne reprezentance Boris Denič je moral namesto poškodovanega levokrilnega igralca pred tekmama s Portugalsko in Ukrajino v svoj izbor uvrstiti rezervo Simona Razgorja.

Selektor slovenske moške rokometne reprezentance Boris Denič na bližnjih kvalifikacijskih tekmah za nastop na evropskem prvenstvu v Srbiji proti Portugalski (8. junija v Espinhu) in Ukrajini (12. junija v Ljubljani) ne bo mogel računati na krilnega igralca Celja Pivovarne Laško Luko Žvižeja, ki je obnovil poškodbo pete.

Žvižej se je pred kratkim vrnil na rokometna igrišča, poškodoval pa se je na začetku novembra lani. Denič je namesto Žvižeja vpoklical Simona Razgorja (Maribor Branik), na njegovem seznamu pa so naslednji igralci:

Seznam igralcev za tekmi s Portugalsko in Ukrajino:

Vratarji:
Primož Prošt (Bjerringbro-Silkeborg), Matevž Skok (Gorenje) in Gorazd Škof (Croatia Osiguranje Zagreb);

Krilni igralci: Matjaž Brumen, Jure Dobelšek (oba Cimos Koper), Dragan Gajič in Simon Razgor (oba Maribor Branik), Gašper Marguč (Celje Pivovarna Laško) in Jure Sušin (Trimo Trebnje);

Zunanji igralci: Marko Bezjak, David Miklavčič (Gorenje), Nenad Bilbija (Valladolid), Matevž Čemas (Slovan), Jure Dolenec (Loka), Jure Natek (Magdeburg), Sebastian Skube (Cimos Koper), David Špiler (Croatia Osiguranje Zagreb) in Uroš Zorman (Vive Targi Kielce);

Krožni napadalci: Uroš Bundalo, Matej Gaber (oba Loka) in Peter Pucelj (Bosna).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.