Šport
18 ogledov

S srcem in telesom za domovino

Monica ni videla zmage Urugvaja. Žurnal24 main
Pred srečanjem zadnjega kola južnoameriških kvalifikacij za SP med Argentino in Urugvajom je Urugvajka Monica Farro na prav poseben način želela spodbuditi svoje rojake.

Urugvajka Monica Farro na začasnem delu v Argentini se je odločila ogreti srca svojih sonarodnjakov na odločilni tekmi proti Gaučem. Z željo, da bi se Urugvaj uvrstil na svetovno prvenstvo, je pokazala vse, a je Urugvaj kljub temu ostal poražen. Na dvoboju, kjer je bil vložek zelo velik, saj je tekma odločala o potniku na svetovno prvenstvo, so bile strasti navijačev zelo razgrete. Argentinci so se odločili še dodatno začiniti ta dvoboj in so v prvi plan porinili prsato Urugvajko, ki sicer živi v domovini tanga.



Monica Farro živi in dela v Argentini, njen fant pa je goreč navijač Lea Messija in soigralcev, zato je bila idealna poteza za najavo odločilne tekme. Da bi motivirala svoje rojake, je odvrgla obleke in pokazala vse svoje atribute. Srčno (in telesno) si je želela zmage Urugvaja, saj bi se lahko naslajala nad svojim fantom. ''Zabavno bi bilo proslavljati zadetek Urugvaja pred svojim fantom, ki goreče navija za Argentino.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.