Šport
9 ogledov

"S takšno podporo smo nepremagljivi"

Slovenija navijači Celje Eurobasket
1/21
Saša Despot
Velik delež k izjemni zmagi prispevali tudi slovenski navijači.

Vsi člani slovenske reprezentance so po koncu dvoboja proti Španiji (78:69) poudarjali, da so velik delež k izjemni zmagi prispevali tudi slovenski navijači. V odličnem vzdušju so uživali tudi Španci.

"Čestitam fantom za veliko zmago, še posebej pa bi pohvalil slovenske navijače, ki so resnično stali ob strani naši reprezentanci. Skozi celotno tekmo so spodbujali naše košarkarje, na koncu pa se skupaj z njimi veselili zmage proti veliki Španiji," je po koncu tekme poudaril nekdanji reprezentant Matjaž Smodiš, ki na EuroBasketu opravlja vlogo strokovnega komentatorja na Šport TV.

Navijači ponesli košarkarje

"V takšnem ambientu sta tudi Zoran Dragić in Edo Murić trojke zadevala kot izjemna strelca," je dodal Smoki, ki upa, da bodo lahko slovenski košarkarji v takšnem vzdušju uživali do konca prvenstva: "Tudi na naslednjih tekmah bo potrebna pomoč s tribun, saj lahko v takšnem vzdušju premagamo vsakogar. Malce me skrbi kakšno bo navijanje v Stožicah, saj bo tam razporeditev navijačev malce drugačna, dvorana pa ni tako akustična."

Španci navdušeni nad ambientom

V pravem košarkarskem vzdušju so kljub slabši igri svojih ljubljencev uživali tudi sicer maloštevilni španski navijači, ki jih poraz ni preveč potrl: "Upali smo, da bomo zabeležili še drugo zmago, a so bili naši košarkarji v drugem polčasu nemočni. Slovenci so nas tokrat nadigrali. Vzdušje je bilo res vrhunsko. Moramo priznati, da smo še bolj uživali v ambientu v trenutkih, ko je Slovenija držala vodstvo. Zadnje minute pa so bile resnično spektakularne."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.