Šport
76 ogledov

Šahistka na odbojkarskem igrišču

Teja Kolbl - dekle, o kateri boste v prihodnosti slišali še veliko. © Dejan Mijo
1/22
Žurnal24 main
Naslednja v vrsti športnic, ki vam jih bo predstavil spletni portal zurnal24.si, je mlada in obetavna odbojkarica goriškega HIT Teja Kolbl.

Da na mladih svet stoji, stari ljudje govorijo že zelo dolgo. Tega reka se še kako držijo pri odbojkarskem klubu HIT iz Nove Gorice. V svoji ekipi imajo namreč kar nekaj mladih in nadarjenih odbojkaric, ki so si kljub mladosti na svoja pleča naložila že veliko odgovornosti. Ena izmed najmlajših in najbolj nadarjenih je Teja Kolbl, ki je naslednja v vrsti športnic, ki vam jih bo predstavil spletni portal zurnal24.si.

Šah in odbojka
Tejino življenje je že vse življenje povezano s športom, a ne samo z odbojko, ki jo je začela trenirati v prvem razredu osnovne šole, temveč tudi s šahom. Miselno igro je Teja spoznala prek svojega očeta. Nastopila je tudi že na evropskem prvenstvu. V zadnjem času je v ospredje sicer stopila odbojka, toda šah ostaja njena strast. Več kot očitno je, da je pred Tejo bleščeča odbojkarska kariera, ki si jo v prihodnosti želi nadaljevati v Italiji.



Ni ji žal

Teji odbojka vzame veliko časa, saj igra tako v članski kot mladinski ekipi HIT. Poleg tega obiskuje tudi športni oddelek gimnazije v Novi Gorici. Zaradi vsega naštega ji ostane bore malo časa za druženje s prijatelji. Kljub napornemu ritmu pa Teji ni žal, da se je odločila stopiti na pot profesionalne športnice. Še veliko več pa v videih!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.