Šport
66 ogledov

Samprasu ukradli večino trofej

sport_sampras_agassi_epa Žurnal24 main
Legendarni ameriški teniški igralec Pete Sampras je ostal skoraj brez vseh trofej, ki si jih je priigral v času aktivne teniške kariere.

Pokali, medalje, spominske plakete in druge nagrade so bile v označeni škatli, ki je med selitvijo v Brentwood "izginila" iz zavarovanega skladišča, je 39-letni zvezdnik potrdil za časnik Los Angeles Times.

"S tem, ko sem ostal brez skoraj vseh prigaranih pokalov, medalj in drugih nagrad, se počutim, kot da bi nekdo izbrisal mojo celotno teniško zgodovino," je dejal Sampras, ki pa še ima 13 trofej za osvojene turnirje za grand slam.

Američan, ki se je teniško upokojil leta 2002 s 14 osvojenimi turnirji za veliki slam, tako še ima 13 trofej, manjka mu le nagrada za osvojeni Australian Open leta 1994.

"Veliko mi pomeni, da bi moji otroci lahko z mano delili te nagrade. Le upam lahko, da nobena ni uničena. Zato sem spregovoril, ker si res želim, da bi jih spet dobil nazaj. Zavedam se, da je za kaj takega le malo možnosti, a morda kdo vseeno kaj ve o tem," je dejal Sampras in priznal, da je bil ob novici o kraji popolnoma šokiran.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.