Šport
23 ogledov

Sara Isaković bi lahko plavala za Srbijo

sara isaković olimpijske igre polfinale Stanko Gruden/STA
Med srbskimi mediji se je razširila novica, da bi lahko Sara Isaković slovenski plavalni dres zamenjala za srbskega.

Eno leto po odločitvi, da plavalno kariero začasno prekine, se je Sara Isaković odločila, da se vrne v bazene. Za pomoč je poklicala plavalnega trenerja Marka Đorđevića, ki pa je v pogovoru za srbski medij razkril možnost, da Sara v prihodnosti na velikih tekmovanjih zastopa barve Srbije.

"Trenutno Sara ne zastopa nobenega kluba, je na svoji poti. Še vedno smo v pogovorih s potencialnimi sponzorji, upam pa, da bo vse šlo hitreje in lažje po prvem tekmovanju. Ker Sara več kot 18 mesecev ni plavala za nobeno reprezentanco in ima več državljanstev, so možnosti še odprte. Sara ima željo plavati za Srbijo, prav tako si to želim jaz. Če bi plavalna zveza pokazala zanimanje, bi se lahko zgodilo marsikaj," je dejal Đorđević

Isakovićeva si je za cilj postavila nastop na olimpijskih igrah v Braziliji čez dve leti, zdaj pa se poraja vprašanje, katero reprezentanco bo nekdanja olimpijska podprvakinja na teh igrah zastopala.

Komentarjev 8
  • Darko Gavric 15:32 05.februar 2014.

    jakov fak, marlene ottey, marija šestak .... a ti so pa ok ker so se odločli drugače ??

  • feferon 15:25 05.februar 2014.

    Daj nehite ga srat! Saj se tudi nogometaši prodajajo, zakaj se pa ona nebi. na koncu bo imela več gnarja ko ga boste vi celo življenje skup spravil.

  • Avatar roksa
    roksa 13:03 05.februar 2014.

    Ma kako športno zvezo, čaleta bre, čaleta!!!!!!!!