Šport
22 ogledov

Šarapova že razmišlja o poroki

Šarapova veliko razmišlja o poroki s Sašem Vujačićem. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Pred tedni je slovenski košarkar Saša Vujačić zaprosil svojo partnerico Marijo Šarapovo, ki je zaroko vzela resno, saj se že intenzivno pripravlja na poroko, čeprav poročni datum še ni izbran.

Zaročenka slovenskega košarkarja Saše Vujačića Marija Šarapova že razmišlja o tem, kakšne čevlje bo nosila na poročni dan. Oblikovala jih bo skupaj s podjetjem Cole Haan. "Zagotovo bom nosila čevlje Cola Haana, saj mi vsi, ki se pogovarjajo z mano o poroki, pravijo, da moram nositi udobne čevlje," je povedala ruska teniška lepotica in dodala, da si bo čevlje oblikovala kar sama.

Čeprav Saša in Marija še nimata izbranega poročnega datuma, pa Rusinja že razmišlja o vseh podrobnostih, da bi le bila videti prelepo na svoj posebni dan v življenju.

"To je res dober občutek," je povedala Šarapova in ''romantično'' zaključila. ''Na koncu dneva imava drug drugega, oba imava svoji karieri in sva zelo zaposlena, zato je toliko lepše priti domov k nekomu.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.