Šport
18 ogledov

Schiavello Fjodorja označil za divo

Fjodor Jemeljanenko Fedor Matt Lindland MMA EPA
Ugledni novinar Michael "The Voice" Schiavello je po novoletnem Dreamovem spektaklu v Saitama Super Areni prek Twitterja ostro napadel Fjodorja Jemeljanenka in predvsem njegovo ekipo.

Michael Schiavello je enega najboljših borcev vseh časov za brezobzirno divo označil, ker je moral zaradi njega in njegove ekipe skupaj z ostalimi borci po koncu eventa v Saitama Super Areni kar uro in pol čakati na avtobus, ki jih je odpeljal v hotel. Razlog se skriva v zahtevi ekipe Fjodorja Jemeljanenka, da želijo za prevoz do hotela zasebni avtobus, tako da se je Fjodor z ekipo vozil v svojem avtobusu, vsi ostali borci in tudi nekateri novinarji pa v drugem. "Hvala vsem, ki ste več kot devet ur spremljali spektakel. Ob tem pa naj povem, da je Fjodor velika diva, moral je imeti avtobus samo zase. Iz avtobusa so vrgli tudi Bibiana Fernandesa, ki je ta večer osvojil Dreanov Grand Prix. In vsi borci so se morali zaradi njega stiskati na enem avtobusu in ob tem čakati 90 minut, da so odšli v hotel," je med drugim na Twitterju zapisal Schiavello.

"Če lahko velikani kot so Hoost, Sefo, Schilt, Hunt, Aerts in ostali delijo avtobus, to lahko stori tudi Fjodor. Tako pa smo sedeli in čakali, čakali …" je še besnel Schiavello in dodal: "Razumem, kaj pomeni posebna obravnava, toda najemi si kombi ali limuzino. Ne dopusti, da drugi čakajo zaradi tebe. Andy Hug je bil na Japonskem veliko večja zvezda od Fjodorja in nikoli nisem slišal, da bi imel svoj avtobus, na katerega ni spustil nikogar. Rad imam Fjodorja in njegov način borbe, toda menim, da je bilo to pretirano."

Schiavello se je sicer strinjal z nekdanjim UFC-prvakom Timom Sylvio, ki je pripisal, da je bila to skoraj zagotovo zahteva Fjodorjeve ekipe, ki za razliko od odličnega ruskega borca v zadnjem času ni ravno na dobrem glasu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.