Šport
43 ogledov

Schlierenzauer res nima sreče

gregor schlierenzauer EPA
Legendarni Gregor Schlierenzauer si je med smučanjem v Kanadi poškodoval koleno, so potrdili v avstrijski reprezentanci.

Avstrijski skakalni as je zavoljo fenomenalnega Petra Prevca ostal brez kopice rekordov, ki so se pred letošnjo sezono marsikomu zdeli nedosegljivi. 

Slovenski zmagovalec skupnega seštevka za svetovni pokal, prvi po Primožu Peterki, je izboljšal rekorde po številu zmag, točk in uvrstitev na stopničke ter Avstrijca na večnih lestvicah potisnil na drugo mesto.

Schlierenzauer, ki je zaradi pomanjkanja motivacije predčasno končal sezono, se v teh dneh mudi v Kanadi, kjer si je privoščil smučarski oddih. Šviganje po belih strminah onkraj Atlantika pa se je za enega najboljših skakalcev vseh časov končalo precej klavrno, saj je utrpel poškodbo kolena.

''Dobili smo informacijo, da je padel in se poškodoval,'' je potrdil glavni avstrijski trener Heinz Kuttin. Kakšne so razsežnosti poškodbe, bodo pokazale dodatne zdravniške preiskave.

''Seveda upamo, da ni nič hujšega in da se bo lahko v miru odpočil ter nato pripravil na novo sezono,'' je dodal trener.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.