Šport
42 ogledov

''Schumacher si je želel izginiti''

schumacher sabine kehm EPA
Tiskovna predstavnica Michaela Schumacherja je potrdila, da je nekdanji dirkač pred nesrečo leta 2013 razmišljal o umiku iz medijskega življenja.

Sabine Kehm je nedavno prekinila medijski post in v pogovoru za nemško revijo rakzrila razloge, zakaj javnosti ne izda podrobnosti iz zasebnega življenja Michaela Schumacherja

Kehmova je novinarjem zaupala, da se je želel sedemkratni svetovni prvak že pred tragično nesrečo izogniti medijskim žarometom, kar ji je potrdil v zasebnem pogovoru.

''Na splošno mediji v Švici nikoli niso poročali o Michaelovem in Corinninem zasebnem življenju. Ko je bil v Švici, je bilo vsem jasno, da je zelo zaseben človek. Nekoč mi je v dolgem pogovoru dejal 'za prihodnje leto me ni treba klicati, izginil bom','' je namero statistično najuspešnejšega dirkača vseh časov razkrila Kehmova.

''Mislim, da je bila to njegova skrivna želja. Iz tega razloga želim spoštovati to željo in ne bom dopustila, da bi na plano prišle podrobnosti o njegovem življenju,'' je dodala tiskovna predstavnica.

Špekulacij o nekdanjem dirkaču Jordana, Benettona, Ferrarija in Mercedesa je veliko, Kehmova pa poudarja, da se morajo ljudje zavedati svoje odgovornosti. ''Razumem, da je o teh stvareh treba poročati, saj ljudi zanima. Verjamem pa tudi, da bi se morali novinarji vprašati, kako in kaj poročajo,'' je zaključila Kehmova.

 
Komentarjev 1
  • bozo666 13:32 14.marec 2016.

    jst se pa kurac pišem