Šport
27 ogledov

Še bo vroče: brata Rodman na pomoč železarjem v finalu

Rodman Pavlin ZDA Slovenija Združene države Amerike dvorana Šajba klop menjave r Reuters
Telemach Olimpija se očitno le ne bo sprehodila do novega naslova državnega prvaka, potem ko so se Team Jesenice pred povratno finalno tekmo okrepile s tremi reprezentanti.

Brata David in Marcel Rodman ter Matic Podlipnik se za povratno tekmo finala državnega prvenstva vračajo v dres Jesenic, kjer so začeli svojo športno pot. Člani reprezentance, ki je navduševala na olimpijskih igrah v Sočiju, so zvezdniške okrepitve Team Jesenic, naslednika ugaslega gorenjskega velikana, železarjem pa bodo poskušali pomagati v finalnem boju s Telemach Olimpijo.

Zeleno-beli so na prvi tekmi slavili z visokih 5:1 in si že praktično zagotovili naslov glede na to, da ekipi igrata le dve tekmi. 

"Finale bo veliko bolj izenačeno, saj železarji obljubljajo, da bodo naredili z okrepitvami vse, da pridejo do preobrata in naslova prvaka," je na svoji spletni strani zapisala Hokejska zveza Slovenije (www.hokej.si). Glede na to, da je danes 1. april, ni izključena niti neslana šala HZS.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.