Šport
22 ogledov

Se Hellmuth in UB.com razhajata?

Phil Hellmuth (Foto: PokerNews.si) Žurnal24 main
Ugibanja o tem, ali se Phil Hellmuth in spletna igralnica UB.com res poslovno razhajata, so se okrepile, potem ko se je ta na zadnjem NAPT turnirju in tudi že v javnosti pojavil brez sponzorskih našitkov.

Phil Hellmuth, ki je lastnik rekordnih 11 WSOP zapestnic, je zagotovo največja zvezda, ki igra pod okriljem UB.com, in vsi so prepričani, da bi njegov odhod lahko močno vplival na promocijo te igralnice. UB.com je spletna igralnica, ki je bila v preteklosti deležna velikih škandalov. Ravno zato so podpisali pogodbo s poker legendo Hellmuthom, da bi si ponovno zgradili sloves zanesljive spletne strani.

Govorice o tem, da Phil ne bo več sponzoriran s strani UB.com, so se povečale, ko je Mike Johnson na forumu portala 2+2 objavil, da Phil med nastopanjem na turnirju serije North American Poker Tour (NAPT) ni nosil UB.com sponzorskih logotipov in našitkov. Phil pa se je poleg Bounty Shootout turnirja "neoznačen" pojavil tudi na Glavnem turnirju, ki je bil zelo dobro medijsko zastopan, kar je le še podžgalo govorice o neskladjih med njim in predstavniki spletne poker sobe.

Izvršni direktor pri igralnice Victory Poker Dan Fleyshman je komentiral na svojem twitterju: "Priznati moram, da sovražim UB.com, a po drugi strani Phila enostavno obožujem. Še posebej zdaj, ko že kar nekaj časa ne nosi njihovih našitkov. Philu bi dal svojo levo roko, samo da bi podpisal pogodbo z nami. Vendar pa bo verjetno podpisal s stranjo PokerStars, ali pa bo odprl svojo poker sobo, kot je to z Doyle's Room naredil Doyle Brunson."

Hellmuthov "upor" ni ostal neopažen niti pri reviji Bluff Europe, kjer so prav tako opazili, da Phil ni nosil nobenih sponzorskih oblačil tudi na nedavni dobrodelni prireditvi, ki se je odvijala ob promociji nove sezone NBC-jeve serije Poker After Dark.

Uradno s strani UB.com ali pa Phila Hellmutha še ni odgovora, ki bi potrdil ali ovrgel govorice. Na spletni strani UB.com pa se za zdaj Phil Hellmuth še vedno pojavlja kot njihov glavni adut. Ob tem seveda ostaja povsem možno tudi to, da je Philovo nenošenje sponzorskih stvari posledica kakšne bolj nedolžne stvari.

Vseeno pa ne potihnejo špekulacije o tem, s kom bi Phil podpisal novo pogodbo, če se bo res ločil od UB.com. Medtem ko je v skupnosti praktično že sprejet konsenz, da to zagotovo ne bo Full Tilt Poker, pa nihče večjih možnosti ne pripisuje niti največji spletni poker sobi na svetu PokerStars. V govoricah je v zadnjem času vse bolj priljubljena opcija, da bo Phil podpisal s Cake Pokrom ali pa da bo šel na svoje in ustanovil svojo spletno poker sobo.

Ponuja pa se še ena možnost, ki jo v svojem blogu omenja BJ Nemeth, komentator pri WPT: "Nobena izmed obeh velikih strani v ZDA (PokerStars in Full Tilt Poker) ne deluje kot odlična kombinacija s Philom, ki mora zmeraj biti v ospredju, kar pa mu ti dve strani ne bi nikoli dovolili. Zato po mojem mnenju obstaja le ena stran, ki bi bila idealna za Phila, in sicer WSOP.com."

Če se bo iz teh govoric dejansko kaj razvilo, pa bomo seveda še poročali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.