Šport
14 ogledov

Se je Blom vrnil na Full Tilt Poker?

(Foto: pokernews.com) Žurnal24 main
Prvič odkar je bilo razkrito, da se za imenom Isildur1 skriva Šved Viktor Blom, je dogajanje na spletnih forumih ponovno tako veselo.

Dobršen del naše skupnosti se že zadnjih nekaj dni namreč besno ukvarja s tem, kdo je novi skrivnostni Šved, zelo globokih žepov, ki se je pojavil na Full Tilt Pokru in nemudoma začel nizati odlične rezultate. Je možno, da se je na mesto zločina ponovno vrnil Isildur1?

Da bi se utegnil Blom vrniti na Full Tilt Poker, so kakopak prvi "pogruntali" na forumu portala 2+2, kjer je tema o novem neznanem Švedu, ki na veliko skubi nekatere največje ribe, v nekaj urah sprejela na stotine sporočil in špekulacij. Seveda je bilo v igri tudi nekaj drugih imen, vendar je bila zgodba o skrivnostnem Švedu, čigar identiteta je neznan in ki "raztura" v Pot-Limit Omahi, kot naravnost iz biografije Viktorja Bloma.

Še en podatek, ki je namigoval na to, da bi se za imenom "lindqvro" utegnil skrivati Blom pa je zmaga, ki jo je Šved zrežiral pred dnevi. Takrat se je namreč na Full Tiltovih 25$/50$ PLO mizah pomeril z Danielom Catesom, ki je bil njegova dobra stranka pred dnevi tudi na Starsih, ter ga v roku nekaj ur, olajšal za skoraj 300.000$!

Glede na razmeroma nizke slepe stave, visoke dobičke in način igranja, je bilo jasno, da je Šved način igranja svojega nasprotnika poznal do potankosti. Vendar kako, ko pa nobena spletna baza podatkov, nima evidence o tem, da bi Cates in "lindqvro" prej kadarkoli sploh odigrala skupaj kako igro.

To je torej še bolj podkrepilo tezo, da bi utegnil biti Šved nihče drug kot Blom, saj je ta prejšnji teden igral z istim nasprotnikom in mu prav tako odčital pravo lekcijo. Če k vsemu temu dodamo še dejstvo, da je Blom eden redkih Švedov s tako globokimi žepi in tako dobrim poznavanjem igre, da si lahko privošči tako drago igro, je odgovor o morebitni Isildurjevi vrnitvi na Full Tilt Poker, ponuja kar sam.

A vendarle, dokler stvari niso javne in se o tem ne bo izrekel tudi sam Šved, so vse skupaj vseeno zgolj govorice in špekulacije. Vendar če se bo tudi z razkritjem tega podatka zgodilo podobno kot z razkritjem njegove identitete, si lahko obetamo še kar dolgo čakanje, preden bomo tudi uradno izvedeli, kdo pravzaprav je "lindqvro".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.