Šport
23 ogledov

"Se ne predajamo"

Šport: Naš prvoligaš ostaja brez trenerja, vrača se Slaviša Stojanović! - Radomlje, Koper, Dejan Djuranović Anže Petkovšek
Kljub le osmim osvojenim točkam v jesenskem delu prvenstva pri Radomljah še niso izgubili upanja na obstanek med elito. Trener Dejan Djuranović obljublja boj do konca.

"Fantje so v jesenskem delu dali skozi dobro šolo in si v teh šestih mesecih nabrali pomembne izkušnje. V dvajsetih prvoligaških tekmah so spoznali, da lahko v določenih momentih parirajo vsakemu nasprotniku. Verjamem, da lahko ravno pri tej miselnosti naredimo največji korak naprej. Seveda pa se v pripravah posvečamo tudi kondicijski, tehnični in taktično pripravi, saj imamo tudi pri tem rezerve. Želim si, da bi bila ekipa čim bolj uigrana, ter da bi fantje spomladi na igrišču pokazali večjo mero samozavesti," je med pripravami na spomladanski del prvenstva dejal trener ekipe Kalcer Radomlje Dejan Djuranović.

Njegovo moštvo je v 20. kolih zabeležilo po dve zmagi in neodločena izida, tekmeci pa so dobili 16 tekem. Radomlje so z osmimi točkami zadnje, od predzadnje Krke jih loči sedem točk, od osmih Novogoričanov pa deset. Vsi ostali konkurenti so dosegljivi le še teoretično.

"Če bomo prikazali določen napredek, ki si ga vsi želimo, bomo tudi nagrajeni z več točkami. Realno smo po igralskem kadru na tem desetem mestu, ki ga tudi zasedamo na lestvici, a se ne predajamo. V nadaljevanje prvenstva bomo krenili z namenom, da osvojimo čim več točk in presenetimo tudi kakšno moštvo iz vrha lestvice. Če nam bo to uspevalo, se lahko prebijemo na deveto mesto, ki prinaša dodatne kvalifikacije. Vztrajali bomo do konca," obljublja Djuranović.

Več na goal.com/si.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.