Šport
23 ogledov

Sedela ob njem in ga božala po roki

andy murray EPA
Britanski tenisač Andy Murray je razkril podrobnosti najbolj bizarnega srečanja z navijačem oziroma v tem primeru navijačico.

Drugi igralec sveta Andy Murray se mudi na turnirju v Pekingu, kjer bo poskušal zmanjšati svoj zaostanek za najboljšim tenisačem zadnjih let Novakom Đokovićem.

Dvakratni zmagovalec Wimbledona je v intervjuju za uradno spletno stran Mednarodne teniške lige (IPTL) spregovoril o nenavadnem srečanju s hotelsko sobarico, ki ni upoštevala napisa ''ne moti'' in brez dovoljenja vstopila v njegovo sobo.

Ko se je Murray prebudil, je ženska sedela na postelji in božala njegovo roko. ''Na enem od turirjev je bila v hotelu neka sobarica. Na vratih sem imel napis 'ne moti'. Vstopila je in sedla na mojo posteljo, nato pa je začela božati mojo roko. Ob sedmih zjutraj, ko sem še spal,'' je bizarno izkušnjo opisal Murray, ki je nato žensko še nekajkrat srečal po hotelih v drugih evropskih mestih.

''Sobarica se je pojavila v nekaterih hotelih, kjer sem bival. V Rotterdamu in Barceloni. Ne vem, če je šlo za navijačico. To je ekstremen primer, a se je zgodilo,'' je dodal drugi igralec sveta.

Murray bo na turnirju serije 500 v Pekingu poskušal nadoknaditi nekaj točk zaostanka za Đokovićem, ki je udeležbo odpovedal zaradi poškodbe komolca.

Če bi se odsotnost Srba razvlekla za nekaj tednov, bi se Britanec ob morebitnih dobrih rezultatih približal uresničtvi svojega velikega cilja, tj. prvo mesto na lestvici ATP.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.