Šport
38 ogledov

Seks na sredini zelenice

Pri angleškem drugoligašu Charlton Athleticu so potrdili, da jgre pri posnetku para, ki naj bi malce telovadil na zelenici, le za promocijo kluba.

Video para, ki naj bi se prepustil strasti na sredini zelenice stadiona The Valley si je od srede ogledalo milijon ljudi, pri klubu Charlton Athletic pa so zdaj razkrili, da gre za izdelek njihovega oddelka za odnose z javnostjo.

Sprva so pri klubu, ki je trenutno 15. v ligi Championship, zanikali, da bi imeli prste vmes pri posnetku, dva dni kasneje pa priznali, da gre pravzaprav za reklamno potezo. Pod sloganom "zabijte tudi vi" pri drugoligašu vabijo amaterske nogometaše in ekipe, da v mesecu maju tudi sami potelovadijo na omenjeni zelenici. S potezo so pri Charltonu vsekakor dvignili veliko prahu, pohitite s prijavami, če želite čez nekaj mesecev zaigrati v jugovzhodnem Londonu.

Leta 2013 se sicer po tekmi danske Superlige med Brøndbyjem in Rendersom za podoben korak odločila dva navijača, a njuna zabava ni trajala dolgo, saj ju je iz kroga na centru pregnal šef varnosti pri Brøndbyju James Mickel Lauritsen in ju nato vrgel iz stadiona.

Tudi na zagrebškem Maksimiru je že bilo veselo. "Dino je poskrbel, da so nama prižgali luči na stadionu in končno se mu je izpolnila želja seksati na sredini igrišča," je v intervjuju pred leti izjavila hrvaška estradnica Nives Celsius, ki je bila oženjena z nogometašem Dinom Drpićem

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.