Šport
14 ogledov

Seksi in nevarna

1/10
Žurnal24 main
Predstavljamo vam eno najlepših bodybuilderk na svetu, Madžarko Zsuzso Toldi, ki se je, kjub natrpanemu urniku, odločila nekoliko bolj podrobno predstaviti športni javnosti.

Po vsem svetu so se že razplamteli boji za zmage in točke v vseh možnih športnih disciplinah. Vrhunski šport postaja iz dneva v dan napornejši in športnikom ostaja zaradi težkih in natrpanih urnikov vedno manj časa za druge dejavnosti. Kljub napornim treningom si je čas za bolj podrobno predstavitev svojim številnim navijačem vzela, če ne ena najboljših pa vsekakor ena najlepših tekmovalk v bodybuildingu, Madžarka Zsuzsanna Toldi.

Postavna plavolaska podira vse stereotipe o bodybuilderkah, ki veljajo za neoukusno mišičaste možače z izumetničenimi nasmehi. Čeprav Zsuzsa ne sodi med svetovno elito ženskega bodybuildinga, ji gre toliko bolje na lepotnih tekmovanjih. Zakaj je temu tako, si lahko ogledate tudi sami v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.