Šport
19 ogledov

Šerbec našel službo

serbec_sad Žurnal24 main
Dolgoletni kapetan slovenske rokometne reprezentance Uroš Šerbec je bil brez dela po mariborskem obdobju le kratek čas. Postal je namreč novi trener Krškega, ki bo nastopalo v 1. B-ligi.

Uroš Šerbec je nov trener članske ekipe RK Krško, ki je sicer v letošnji sezoni za las izpadel iz najboljše slovenske lige. Šerbec, 42-letni Brestaničan, je v slovenskem športu pustil močan pečat, v dresu krškega kluba pa je v sezoni 2007/08 tudi sklenil športno pot. V svoji zadnji sezoni je v 17 tekmah dosegel 44 zadetkov. Novi trener krških rokometašev je bil v zadnjih dveh sezonah pomočnik glavnega trenerja Bojana Čotarja v mariborski ekipi Klima Petek, s katero se je iz 1.B-lige uvrstil v MIK 1. ligo – Mariborčani pa so letos uspeli obstati v prvoligaški druščini, brez dela pa sta ostala tako Čotar kot Šerbec. Slednji si v moštvu želi obetavne slovenske igralce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.