Šport
25 ogledov

Serena: ''Dvomim, da bi osvojila točko''

serena williams EPA
Prva igralka sveta Serena Williams se je odzvala na izziv Andyja Murrayja, ki je v svoji kolumni za BBC zapisal, da bi se rad pomeril z najboljšo tenisačico na svetu.

V tem trenutku se nobena teniška igralka ne more dostojno kosati s Sereno Williams, ki je dobila 33 zaporednih obračunov in 76 od zadnjih 79. Američanka je branilka naslova v All England Clubu in prva favoritinja turnirja, ki ga je do danes osvojila že petkrat (2002, 2003, 2009, 2010, 2012).

Sereno so na tiskovni konferenci po zmagi proti Francoziniji Caroline Garcia najprej vprašali, če bi sprejela izziv Andyja Murrayja. ''Res? Želi si igrati z mano? Ali je prepričan?'' je v smehu odvrnila Serena. ''To bi bilo zabavno. Dvomim, da bi osvojila točko, a bilo bi zabavno,'' je dodala zmagovalka 16 turnirjev za grand slam.

Williamsova trenutno zaseda prvo mesto na lestvici WTA, medtem ko je Murray uvrščen na drugo mesto moške lestvice ATP. Ekshibicijski obračun med teniškima legendama bi bil medijsko zelo odmeven, glede na Serenin zvezdniški status v ZDA in Murrayjev v Veliki Britaniji. ''On je verjetno eden izmed treh ljudi, s katerimi si ne želim igrati. Morda pa se lahko pomeriva. Jaz lahko uporabljam polja za dvojice in on nima drugega servisa,'' je zaključila Serena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.