Šport
20 ogledov

Serena se vrača v Linzu

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Poškodovana Američanka Serena Williams je v četrtek sporočila, da se bo na igrišča vrnila že naslednji teden na turnirju WTA v Linzu.

Devetindvajsetletnica, ki jo bo na ponedeljkovi teniški lestvici WTA s prestola sklatila Danka Caroline Wozniacki, je že od julija na prisilnem počitku.

"Zdravnik mi je prižgal zeleno luč za nastop, tako da se bom lahko udeležila že turnirja v Avstriji," je sporočila mlajša od sester Williams, ki si je poškodovala stopalo v začetku julija v neki restavraciji v Münchnu, ko se je porezala s steklom. To je bilo le nekaj dni za tem, ko je Williamsova osvojila še četrti naslov v Wimbledonu, skupaj pa že 13. turnir za veliki slam.

Zdaj si je izbrala nastop v Linzu, na turnirju z nagradnim skladom "le" 220 tisoč dolarjev, da se bo lahko v miru pripravila na sklepno dejanje sezone – masters v Dohi konec oktobra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.