Šport
8 ogledov

Serenini spomini

wim_serena_williams_reuters Žurnal24 main
Serena Williams namerava izdati knjigo spominov. Pri tem ji bo v pomoč založba Grand Central, s katero je za opis svojega življenja in uspešne teniške kariere sklenila donosno pogodbo.
 

Preberite še ...

Po Sereni Serena

"Serena je ena najbolj znanih svetovnih športnic. Kljub velikim psihičnim in fizičnim težavam se je prebila do vrha. Bila je najboljša igralka na svetu, njeno delo, kariera in vztrajnost pa so zagotovo navdihnili številne mlade športnike in navijače," meni Karen Kosztolnyik, urednica založbe Grand Central, ki bo izdala Serenine spomine. V njih bo Serena Williams, ki je pred desetimi dnevi osvojila OP ZDA, opisala način življenja profesinalne teniške igralke in vse, kar ji je prinesla kariera. Ameriški novinarji domnevajo, da je pogodba med založbo in igralko vredna okrog milijon in pol zelencev. Serena je sicer v karieri osvojila devet turnirjev za grand slam.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.