Šport
32 ogledov

Sestri Fabjan brez SP

Eriki in Simoni Fabjan letos ne gre najbolje in sta ostali brez SP. (Foto: Nik R Žurnal24 main
Najboljši slovenski igralki v odbojki na mivki, sestri Erika in Simona Fabjan, se nista uvrstili na glavni turnir grand slama v odbojki na mivki v Pekingu na Kitajskem.

Zaradi slabih rezultatov v letošnji sezoni sta Erika in Simona Fabjan tik pred svetovnim prvenstvom izgubili tudi mesto na glavnem turnirju svetovnega prvenstva. Dolenjki sta prav na Kitajskem računali na prvo uvrstitev na glavni del turnirja svetovne serije FIVB. V prvem krogu kvalifikacij sta kot 10. nosilki kvalifikacij igrali proti Japonkama Satoko Urata in Nišibori Take (13:21; 24:26). V prvem nizu sta bili sestri Fabjan brez pravih možnosti, v nadaljevanju pa je Slovenkama zmanjkalo zbranosti. Ker ne bosta odpotovali na svetovno prvenstvo v Rim, se bosta v tem času posvetili treningom pred nadaljevanjem sezone, kjer se bosta poskusili uvrstiti na glavni del turnirja svetovne serije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.